na het feest

Het is wat werk, maar dan krijg je ook wat! Zo valt het fantastische feest van onlangs (25 oktober) samen te vatten. We vierden ons eerste Lustrum (5-jarig bestaan) samen met Iyengar Yoga Zeeburg, onze bovenburen met wie we samen op KNSM 303 huizen. Een programma met optredens van goede artiesten, enkele korte lezingen, een debat, een diner, en tot slot dansen. Wat een mooie avond – zeer tevreden gingen we naar huis om daar nog na te genieten van de avond en van de mooie cadeaus die ons jullie hadden gegeven. Hartelijk dank!

5 jaarboekEén van de klanten bracht ons alvast een fraai Handboek voor het volgende Vijfjaren-plan, en we zijn er meteen in begonnen…

 Klikt u hier voor een filmpje.

De moeite van het vermelden waard: buitengewoon sfeervolle muziek (heerlijke ambient groove van Putumayo), een tweetal wiskunde-choco-letters, mooie bescherm-hoesjes voor bankpasjes, creditcards e.d. (nu wil ik nooit meer zonder) én een wonderschone bijbel, Een Bijbel genaamd, van illustrator Rebecca Dautremer (weet u nog, van dat prachtige boek over Klein Duimpje), de verhalen opnieuw verteld, niet per sé voor de jonge oren maar wel zo prachtig geïllustreerd. 
Komt u langs, en laat u verleiden tot verdwalen…