najaarsnieuws

Deze week barst de Kinderboekenweek los. Van 2 tot en met 13 oktober krijgt elke klant die (voor minstens €12,50 aan) kinderboeken koopt een leuk aardigheidje: het Kinderboekenweekgeschenk, dit jaar geschreven door Harmen van Straaten. Het heet Je bent super… Jan!.

En we zijn erg trots dat de bekende schrijfster Ilse Bos op zaterdag 12 oktober in de winkel zal komen. Over onze activiteiten in deze week leest u hieronder meer.

Maar niet alles staat in het teken van de Kinderboekenweek: we wijzen u op het literaire tijdschrift Das Magazin, het grootste literaire tijdschrift van Nederland, opgericht door drie jonge schrijvers met een missie. ‘Een tijdschrift voor achterlopers’, noemen ze het zelf. Mooi vormgegeven, en ook nog met een spannende inhoud.

Zoals u van ons gewend bent, vindt u hieronder onze mooiste boekentips. Met dit keer: Het fantoom van Alexander Wolf en het jeugdboek Eragon.

Links achter in de winkel hebben we een ruim assortiment aan yoga-hulpmiddelen van uitstekende kwaliteit: sterke yogamatten, fijne katoenen dekens, houten blokken, en meer materiaal dat ondersteunend kan werken bij het thuis oefenen.

En voorin boven de kinderhoekjes heeft u de dvd’s inmiddels ontdekt, merkten we. Opnieuw tippen we Top of the lake, of Borgen. Cd-tip van nu: Latin reggae, Putumayo. Fijne reggae.

 Binnenkort kunt u het gehele Putumayo assortiment in de winkel beluisteren.  Zo kunt u op uw gemak besluiten of u de muziek leuk genoeg vindt om te kopen. U neemt de iPad van de winkel, wellicht een kopje koffie, en genieten maar…

Weet waar je koopt
Boeken die we niet op voorraad hebben, bestellen we graag voor u. De meeste boeken kunnen we u de volgende dag al leveren, voor een prijs die overal in Nederland dezelfde is. Laat ons uw wensen weten…