Wat een mooi weekeinde..

Komend weekeinde staat onze winkel in het teken van het Grote Literaire Feest: de feestelijke presentatie van het derde deel van “Schrijvers uit Oost” – een bijzonder project omdat er in Oost zoveel schrijftalent woont dat niemand kent. In de eerdere 2 delen kwamen al bekende en onbekende schrijvers/sters aan het woord, nu zijn er nog eens een twintigtal verhaaltjes gebundeld.

Het feest houdt in dat deze schrijvers/sters op verschillende plekken gaan optreden, en uit eigen werk voorlezen, discussies voeren, een show opvoeren, enz enz. Kijk op de feest-site (boekendooroost.nl)

 

En na het succesvolle optreden van Kader Abdolah afgelopen dinsdag verheugen we ons op Alexander Reeuwijk die op vrijdag 1 juni komt vertellen over ‘de ontdekking van Iran’, en een balletje gaat opgooien voor een leesclub over het prachtige (en in Iran beroemde) boek ‘De blinde uil‘.

 

Tot slot, de AVG.
U lees deze nieuwsbrief omdat u zich ooit hiervoor heeft opgegeven. Totdat we van u een tegenbericht ontvangen gaan we er maar van uit dat u deze nieuwsbrief zoniet waardeert dan toch tenminste wilt blijven ontvangen.. 

😂