Zondag 2 dec: een stormachtig landschap!

Nederland is het land van licht, lucht en zee. En het kan er flink waaien. Heb je zin om daar een mooi kunstwerk over te maken? De Hollandse meesters Vincent, Piet, Pieter en Rembrandt helpen jou op weg. En je zal zien dat op jouw tekening een molen begint te draaien, bloemen gaan zwiepen en een paar hoeden voorbij komen vliegen. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de tekenworkshop en laat verschillende tekenmaterialen steeds harder stormen over jouw tekenpapier!
(foto Reinoud Leenen)

Het kinderboekenschrijversduo Ceciel de Bie en Reinoud Leenen geven een tekenworkshop naar aanleiding van hun vier nieuwste boeken voor de reeks Kunst voor kinderen uitgegeven door Big Balloon Publischers in samenwerking met de Persgroep Nederland en 3D Karton.

Over de auteurs
Ceciel en Reinoud schreven voor diverse musea zoals het Van Gogh museum, Het Getty Museum en het MoMa. Met het Rembrandt doeboek won Ceciel in 2000 de zilveren griffel. in 2011 werd Inkt, word een tekentalent bekroond met de Vlag en Wimpel en genomineerd voor de internationale boekenlijst White Raven. In 2017 verschenen van hun hand ‘ Word jij ook een Hollandse meester?’ voor het Hermitage museum en ‘Ontdek jouw Kunststreken’een boek over schilder- technieken met een aanvullende website www.ontdekjouwkunststreken.nl.

Zondag 2 december 16u: tekenworkshop van Ceciel de Bie en Reinoud Leenen
Tafels staan gedekt met teken materialen – entree gratis, maar aanmelden gewenst – vanaf 6 jaar