26 september: Schrijf je blij!

In december 2011 bezocht Veronica Waleson haar geboortegrond op de Filipijnen. Enthousiast over wat de reis en het opschrijven van haar gevoelens daarover haar hadden gebracht, besloot ze als schrijfcoach mensen te helpen met het schrijven van hun levensverhalen. Daaruit is Dichter rond de Tafel ontstaan: een vaste groep schrijvers die elkaar zes keer per jaar inspireren tot lezen en schrijven. Voor haar boek Schrijf je Blij (juni 2019) bracht ze de oefeningen en inhoudelijke achtergronden die ze verzamelde bij elkaar.  Ze verbindt lezen en schrijven aan persoonlijke groei, want hoewel lezen en schrijven soms confronterend kunnen zijn, leidt het altijd tot bevrijding van je unieke stem en dat maakt je tot een gelukkig mens.

Veronica Walesonen Lia Bolte delen graag hun ervaringen en kennis. Er zullen tal van lees- en schrijftips voorbij komen. Het belooft een levendige en interactieve avond te worden. Na de avond heb je zin om zelf aan de slag te gaan en zal je op een andere meer verdiepende manier boeken lezen. Lia, collega trainer en coach, volgde bij Veronica de schrijfcursus Dichter rond de Tafel. Lia leest voor uit eigen werk en koopt al haar boeken bij Pampus.

Donderdag 26 september – 20:00 u – aanmelden gewenst – toegang gratis

Veronica is trainer in talent-, team- en leiderschapsontwikkeling. Daarover schreef ze De coach staat voor Raadselen (maart 2018).
Lia, collega trainer en coach, volgde bij Veronica de schrijfcursus Dichter rond de Tafel. Ze zal uit haar eigen werk voorlezen en de verbinding tussen lezen, schrijven en persoonlijke ontwikkeling nader toelichten.