December berichten

De dagen worden korter, de maan voller en de bomen kaler, dus je kunt aan het eind van de dag de maan zien schijnen door de bomen. Dan wordt het binnen knus en warm, zeker in de boekwinkel waar we in hert weekend warme chocomel en wat later inde maand gluhwein zullen schenken
loop binnen en warm uzelf op aan een fijn boek…

Het Sinterklaas feest valt dit jaar in het midden van de week, het weekend ervoor verwachten we veel drukte in de winkel. Graag maken we daarom gebruik van het aanbod van Sinterklaas om ons op zaterdag 1 december wat Hulp Pieten uit te lenen: vanaf ongeveer 2 uur ‘s middags komen er Hulp Pieten ons helpen met inpakken! 

Kent u Hulp Pieten die ook kunnen komen helpen? Stuur ze langs! Dan kunt u zelf op uw gemak een kopje koffie nemen, ergens niet te ver uit de buurt een boodschap doen, of beide: kijk in de winkel rond, koop iets en kijk hoe uw Hulp Piet zich redt.

Bovendien wordt er dan vanaf 3 uur in de koffiehoek voorgelezen, waar alle jonge en minder jonge buurtgenoten welkom zijn. Natuurlijk zorgen wij voor lekkers.