Teuntje Klinkenberg presenteert…

… haar nieuwe boek: Klem op je werk.

Wie kent het niet: de sleur op het werk, een vervelende baas, of collega..

Een op de zeven werknemers in Nederland heeft serieus last van werkstress, met uiteenlopende oorzaken. In sommige gevallen loopt dit zo hoog op dat mensen volledig klem komen te zitten. Iedereen kent wel iemand die goed functioneerde en wiens leven toch plotsklaps, door een combinatie van privé en werkomstandigheden, compleet ontwricht raakte.

Klem op je werk’ gaat over mensen die te maken kregen met arbeidsconflicten, reorganisaties, ernstige ziekte of burn-out, en hierdoor (tijdelijk) buiten de maatschappij kwamen te staan. Het gaat over momenten in mensenlevens waarin alles stilvalt en er geen uitweg lijkt te zijn.
De samenstellers hebben de waargebeurde verhalen laten navertellen door gerenommeerde schrijvers, die uitgebreid gesproken hebben met hun ‘personages’. De verhalen zijn heftig, maar ook herkenbaar en troostrijk. Ze helpen je om beter te begrijpen hoe mensen in dit soort pijnlijke situaties terechtkomen, om niet te schrikken en er niet voor weg te lopen als het in je omgeving gebeurt. En ze kunnen je helpen er met afstand naar te kijken als het jezelf is overkomen.

Met bijdragen van o.a. Huub van der Lubbe, Wanda Reisel, Thomas Verbogt en Maartje Wortel.

Vrijdag 17 november 17 uur – toegang gratis – reserveren wenselijk