24 november: Yoga en schrijven – een workshop

Een workshop die de boekhandel en de yogastudio met elkaar verbindt!

Iyengar yoga maakt je lijf soepeler en sterker. Je leert je lichaam kennen en verkent nieuwe mogelijkheden en grenzen – en hoe je daar mee om kunt gaan.
Bij creatief schrijven probeer je dat wat in jou leeft, om te zetten in woorden op papier. En hoe vrijer die geest is, hoe minder barrières je opwerpt bij het schrijven. Na een succesvolle pilot in april organiseren schrijver/theatermaker Elsbeth Vernout en Iyengar yogadocent/ schrijver Marike op den Akker dit najaar een serie van drie workshops met de titel: ‘Het lichaam schrijft: yoga en creatief schrijven’.
De workshops zijn los te volgen, op 24 november vindt de tweede plaats en op 16 december de derde van 11 tot 17 uur.
Wat gaan we doen?
We koppelen Iyengar yoga en creatief schrijven aan elkaar zodat het één het ander kan beïnvloeden. Door yogahoudingen af te wisselen met creatieve schrijfopdrachten nodigen we je uit om in een vrije creatieve stroom te komen. Zodat je meer ruimte kunt ervaren in je lichaam en van daaruit de woorden en verhalen die in je leven, op een nieuwe manier op papier kunt krijgen. Alles wat je nodig hebt is kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, een pen en een opschrijfboekje. De workshop is toegankelijk voor alle niveau’s.


Kosten: € 70,- per workshop, inclusief soep en brood.
Aanmelden via: m.opdenakker@icloud.com en/of via de website van Iyengar yoga Zeeburg