Boekpresentatie & workshop Henriette Boerendans

Op zaterdag 5 september presenteert kinderboekenmaker Henriette Boerendans bij Boekhandel van Pampus haar nieuwste boek: Daar buiten slaapt een aap.

Wist je bijvoorbeeld dat een chimpansee zijn eigen hangmat vlecht? Dat zeeotters hand in hand slapen? En dat een giraf gewoon staand in slaap sukkelt? Met prachtige houtsnedes en vrolijke teksten neemt ze je mee langs een heleboel dieren. 

Daar buiten slaapt een aap-kl

Haar werk is ook nu al te bekijken in de winkel: mooi ingelijste prenten, van haar nieuwe werk, maar ook uit Nul is een raar getal, het boek waar ze vele prijzen mee won en zelfs tot in Japan mee exposeerde.

Tijdens de presentatie vertelt Henriette alles over de totstandkoming van haar boeken.

En.. let op: Voorafgaand aan de presentatie kunnen kinderen vanaf vier jaar meedoen aan een stempel en druk-workshop: bouw zelf een nest voor je lievelingsdier, met sjablonen en inkt! 

Wil je het boek bestellen? Dat kan! Stuur een mail naar bestel@boekhandelvanpampus.nl met vermelding van naam en adres. De kosten zijn per boek € 19,90 inclusief verzendkosten. Na bestelling ontvang je een factuur.

Programma:

zaterdag 5 september
15.00 – 16.00 workshop stempelen en drukken voor kinderen, aanmelden via info@boekhandelvanpampus.nl
16.00 – 18.00 feestelijke presentatie, met een woord van de uitgever, van Henriette, en natuurlijk met hapjes, drankjes en muziek  

Wees welkom!