21 sept: kennismaken met non-fictie leesgroepen

Informatie-bijeenkomst over leesgroepen non-fictie

In een leesgroep lees je meer, en je komt leuke mensen tegen

Hebt u belangstelling in geschiedenis, kunstgeschiedenis of filosofie, en lijkt het u een idee om regelmatig met mensen met eenzelfde interesse af te spreken?
De leesgroepen van de landelijke organisatie Senia bieden daar de mogelijkheid voor.
Op vrijdagmiddag 21 september is er een informatiemiddag, georganiseerd door Senia in samenwerking met ons over de leesgroepen: geschiedenis, kunstgeschiedenis en filosofie.  

 

Leesgroepen non-fictie

Leesgroepen van Senia kiezen uit een boekenlijst van goed leesbare boeken, en maken gebruik van door deskundigen opgesteld studiemateriaal en discussievragen. Zo verzandt het gesprek niet, en kom je toch verder met elkaar ook al is er geen docent bij.
De groepen bestaan uit gemiddeld 7/8 personen en komen roulerend bij de boekhandel of bij  de deelnemers  thuis bij elkaar. De kosten bedragen €35,00 per jaar. Meer over de werkwijze van Senia vindt u op www.senia.nl 

 

Waar en wanneer

De kennismakings-bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 21 september, aanvang 15.00 uur, in een ruimte van Boekhandel van Pampus, KNSM-laan 303. Aanmelden kan bij amsterdam@senia.nlmaar hoeft niet. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Bent u verhinderd maar hebt u wel interesse, laat het dan even weten, dan houden we u op de hoogte.